Salon Drew LBX Completed
A New-Drew
February 26, 2020
We're excited to announce the completion of our latest project in Long Beach, CA. Salon Drew at the LBX opened in February and looks incredible!

The D+D GroupĀ  wanted to create a new boutique facility that would fill a void in the local hair industry. Our team worked closely with the owner to design a new salon that would better accommodate their expanding staff and provide an elevated and pleasing guest experience.

Key design features include ample natural lighting, plants and elements that bring the outdoors in. Designed in a palette of pale pinks, creams and rich greens, the space incorporates an array of ornate beaded light fixtures and natural wood and stone elements. A large jungle wall mural in the guest lounge provides a refreshing backdrop for relaxation and before-and-after photos. With more privacy in mind, a separate men's salon area is accented with a decorative metal wall covering, black and gray fixtures, large screen TV, and a rectangular window allowing in natural light and a one-way view to the outdoors.

Congratulations to the Salon Drew crew, our client Scott Shelton, and our design team including Michael Kollin, Aaron Guilford, and Kira Hutnick.

 

 
Salon Drew LBX Hair Salon
Salon Drew LBX Completed
A New-Drew
February 26, 2020
We're excited to announce the completion of our latest project in Long Beach, CA. Salon Drew at the LBX opened in February and looks incredible!

The D+D GroupĀ  wanted to create a new boutique facility that would fill a void in the local hair industry. Our team worked closely with the owner to design a new salon that would better accommodate their expanding staff and provide an elevated and pleasing guest experience.

Key design features include ample natural lighting, plants and elements that bring the outdoors in. Designed in a palette of pale pinks, creams and rich greens, the space incorporates an array of ornate beaded light fixtures and natural wood and stone elements. A large jungle wall mural in the guest lounge provides a refreshing backdrop for relaxation and before-and-after photos. With more privacy in mind, a separate men's salon area is accented with a decorative metal wall covering, black and gray fixtures, large screen TV, and a rectangular window allowing in natural light and a one-way view to the outdoors.

Congratulations to the Salon Drew crew, our client Scott Shelton, and our design team including Michael Kollin, Aaron Guilford, and Kira Hutnick.